werkwijze

kennismaken: 

We maken een belafspraak.  Dan bespreken we jullie trouwdatum, wensen, locatie en het aantal personen. Ik neem uitgebreid de tijd om er achter te komen wat jullie het liefste willen. 

alle afspraken op een rijtje

Ik mail jullie in diezelfde week een lijstje waar alles wat besproken is even overzichtelijk op een rijtje staat. Maar ook welke backdrop of welke kleuren en welke sfeer jullie wensen tijdens de ceremonie.

Plus een ruwe schatting van de kosten. 

Hebben wij een match

locatiebezoek

Dan ontmoeten wij elkaar. Hier gaan we dieper in op jullie wensen. Soorten bloemen, kleuren, mogelijkheden.

doe ik het liefst op jullie trouwlocatie Zo zie ik gelijk of jullie wensen haalbaar zijn. We bespreken de plannen en verfijnen de styling. 

 

offerte & conceptstyling

Naar aanleiding van deze ontmoeting (en het locatiebezoek) stuur ik jullie een offerte. Ook maak ik een concept plan voor de styling van de ceremonie. 

En deel ik mijn netwerk met jullie

puntjes op de i

Nog even bellen om de offerte en conceptstyling door te spreken. Hier zetten we alle puntjes op de i. Hierna worden de afspraken van de styling en de offerte definitief. 

voorbereiding

Ik zorg dat alles in orde komt voor jullie grote dag. Waar nodig overleg ik met de locatie. Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken. 

jullie grote dag

In 2,5 uur wordt op de locatie de ceremonie opstelling opgebouwd. Ook de afbouw en het opruimen wordt in overleg met de locatie geregeld. Op dezelfde of de volgende dag. 30 min.

Na de bruiloft

Een week na de bruiloft doen we nog even een klein belletje om te horen hoe alles gegaan is.