Trouwstyling 

Op jullie mooiste dag, wil je gewoon dat alles klopt

"Jij hebt het voor elkaar gekregen een unieke styling voor ons te maken en er echt 1 eenheid er van te maken!! We zouden je zo weer inhuren. Jij hebt deze bijzondere dag voor ons nog mooier gemaakt ❤️"

Marianne & Robert

fotograaf: trouwherinneringen

Lig jij wakker van je bruiloft?

De locatie is geboekt, de fotograaf geregeld, jurk en pak uitgekozen. Nu jullie trouwdatum dichterbij komt, kan de stress zomaar toeslaan.

Want wat komt er veel bij kijken. Uiteraard wil je zelf de touwtjes in handen houden. Het is tenslotte jullie dag. Jij weet als geen ander hoe jullie perfecte plaatje eruit moet zien.

Lig je er wakker van? Of hebben jullie simpel geen tijd om alle details op elkaar af te stemmen?

Laat mij jullie helpen. 

fotograaf Laura Oonk

review Daniel en Sumitra

"We loved working with Karin to create the styling for our wedding day.

Karin's work is elegant, beautiful, and eco-friendly.

Besides her amazing creativity and knowledge,

she makes you feel comfortable working with her.

She made our ideas come to life and took care of on-the-day issues.

She coordinated with the venue which made my life easier".

Jullie liefdesverhaal gegoten in maatwerk

De sprookjesbruiloft waar je van droomt vraagt om persoonlijkheid, eigenheid en éénheid. Alles wordt meegenomen.

  • favoriete kleuren
  • jullie trouwkleding
  • (liefdes)verhalen
  • hobby's
  • reizen
  • dierbaren
  • lievelingsbloemen
  • locatie (die kies je niet voor niets)
  • thema

Hoe het werkt

We bespreken jullie wensen en ideeën tijdens een eerste gratis kennismaking

Ik maak een snelle kostenscan

Zijn wij een match? Dan plan ik jullie datum in mijn agenda en ga voor jullie aan de slag.

Ik maak een uitgebreid  stylingplan. Hierin staan alle plannen, afspraken en keuzes. Ook vind je in dit plan een kosten overzicht.

Na bijstellen en goedkeuren maak ik een prijsindicatie.

Mijn starttarief is € 650,00

Meer weten? check het hier.

Heb jij iets anders te vieren? Een verjaardag, een jubileum, een kraamfeest? Ook dan denk ik graag met je mee en zet ik een super party voor je neer.

contactformulier

laat een review achter

Reactie plaatsen

Reacties

Ruben en Stef Lengers
een jaar geleden

Wat een heerlijk mens is Karin. Zo veel liefde en enthousiasme voor haar vak, maar vooral zoveel aandacht voor wat wij precies wilde op onze bruiloft. Op styling gebied heeft Karin er voor gezorgd dat we ons nergens druk om hoefde te maken op de bruiloft. Ze tuigt alles op en breekt aan het eind alles af. Dankzij Karin zag onze trouwlocatie er precies uit zoals wij wilden!

Marleen en Wesley
2 jaar geleden

Hoe onze trouwdag eruit moest zien hadden wij redelijk uitgestippeld. Toen stelde onze ceremoniemeester ons de vraag of we al hadden nagedacht over eventuele aankleding van de locatie. Eigenlijk hadden wij daar nog helemaal niet over nagedacht. De locatie zag er prima uit en de stijl sprak ons aan. We dachten eventueel zelf wat dingen te regelen of maken voor op de tafels en dan zou dat wel prima zijn. Maar hoe meer we daar over nadachten, des te meer dingen we wilden toevoegen aan versieringen. Als je dan denkt aan de foto’s die gemaakt worden hoe leuk het is als er niet alleen een raam of een kale muur op de achtergrond te zien is. En hoe leuk we die ideeën ook vonden, door die ideeën kwam er (nog) meer stress bij kijken.
Toen hebben we toch besloten om de styling van onze locatie uit te besteden.We maakten ons in het begin wel wat zorgen over de kosten, maar de stress die ons uit handen genomen is voor en tijdens onze trouwdag maakte het meer dan waard.
Karin was van het begin af aan super enthousiast en gaf meerdere suggesties en opties om uit te kiezen. Ze speelde goed in op onze wensen en stond altijd voor ons klaar. Wij hebben in grote lijnen aangegeven wat wij wilden, veel specifieke wensen hadden we niet. Karin was hier redelijk vrij in en ik denk dat dat zeker heeft bijgedragen aan het resultaat waar wij alleen maar complimenten over hebben gekregen/gehoord.

Daarbij komt dat ik aan Karin heb gevraagd om mijn bruidsboeket te maken. Ik wilde graag een bruidsboeket waarin vetplantjes centraal stonden. Dit was Karin ook de eerste keer om vetplanten in een boeket te verwerken, maar het is haar ongelofelijk goed gelukt. En de bloemen die zij daarnaast heeft gebruikt in het boeket waren zo bijzonder en pasten er perfect bij.

Wij zouden Karin zeker aanraden om mee samen te werken, super fijne ervaring! :)

Andrea Akinyemi
2 jaar geleden

Karin was onze bruiloft stylist, een moeilijke taak aangezien we in de Verenigde Staten wonen en onze bruiloft daarvandaan organiseerden. Desondanks de afstand en het tijdsverschil van 6 uur, nam Karin vaak contact met ons op via Instagram, videochat, e-mail, en alle methodes mogelijk om ons foto’s van de trouwlocatie te laten zien zodat we een idee hadden van hoe alles eruit zou zien.Haar passie voor het natuur en de planten die ze voor haar styling gebruikt is schitterend. Dankzij de duurzaamheid van haar styling zien alle bloemstukken er heel natuurlijk uit, soms zelfs meer dan in het natuur.De bloemen die Karin voor onze bruiloft gebruikten waren lokaal en in het seizoen en Karin gebruikte ze opnieuw na de bruiloft om mee te oefenen. Dit is een perfect voorbeeld van de duurzaamheid van haar praktijk en demonstreert hoeveel respect ze voor het natuur en planten heeft.Karin vertelde ons dat ze “het verhaal van onze liefde door bloemen wil vertellen”. Haar woorden zijn net zo poëtisch als haar werk.Dank je voor je hulp om deze bruid op haar gemak te laten voelen tijdens het stressvolle proces van bruiloftsplanning.

Michael & Lindsey
2 jaar geleden

Een paar jaar geleden ontmoette wij Karin en haar man bij een Styledshoot, haar styling vonden we erg mooi en Karin is een leuke persoonlijkheid om mee samen te werken. In het jaar daarna organiseerde ik (als fotograaf) een styled wedding shoot en vroeg Karin toen hier aan deel te nemen. En ook hier zag haar styling er weer erg mooi uit.
Nu zijn wij dit jaar op 8 juli getrouwd en dachten voor de styling van onze bruiloft gelijk aan Karin. Zelf had ik al wel een idee hoe alles er ongeveer uit moest komen te zien, met Karin besprak ik deze wensen telefonisch en via de mail. Vervolgens werkte ze alles goed uit tot een mooi styling plan. Op de dag zelf hoefde we ons nergens zorgen over te maken, Karin verzorgde de hele styling samen met haar man helemaal zoals we gehoopt hadden. Van onze gasten kregen we ook vele complimenten, alles zag er tot in de kleinste details mooi verzorgt uit.
Wij kunnen Karin van Mooi.je.boel zeker aanraden voor de complete styling van een bruiloft of evenement!

Charmine & Elmer
2 jaar geleden

We waren heel blij dat we mooijeboel voor onze bruiloft hebben ingehuurd. Karin is heel creatief en heeft veel werk voor ons uit handen genomen. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en het eindresultaat was prachtig. Bedankt Karin!

Sumi
2 jaar geleden

We loved working with Karin to create the styling for our wedding day. Karin's work is elegant, beautiful, and eco-friendly. Besides her amazing creativity and knowledge, she makes you feel comfortable working with her. She made our ideas come to life and took care of on-the-day issues. She coordinated with the venue which made my life easier.

Couldn't ask for a better venue stylist! Thank you so much, Karin!

Annie
2 jaar geleden

Ga ja voor Karin? Dan weet je dat je er een mooie bruiloft voor terug krijgt. Maar besef ook: alle vaasjes bij elkaar zoeken, mood boards, creatief gepriegel - zij neemt het allemaal uit handen. Als wedding planner of bruid(egom) is het super fijn als je zo ontzorgd wordt! Ook de communicatie met Karin heb ik als onwijs prettig ervaren; lekker met een appje en een telefoontje, informeel maar to the point. Ik zou Karin 100% aanraden!