Welkom bij mooi.je.boel

Ik ben Karin Mooij

Beste lezer,

Wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn website. 

 

De naam van mijn onderneming is niet alleen een kwinkslag van mijn achternaam. Maar komt ook zeker van de boel opmooien. De wereld een beetje mooier maken. Ik ontwerp en maak trouwdecors. Deze backdrops worden gebruikt als achtergrond bij een trouwceremonie en trouwfotoshoot. De backdrops zijn te huur. Ik maak ze van stroken stof. Als reusachtige dromenvangers of als super groot macramé decor.

Ik werk voornamelijk met duurzame materialen

Hoe het begon:

In de zomer van 2018 begon ik met het maken van woonaccessoires van touw dat ik vond op het strand.

Dit touw is tegenwoordig van synthetisch materiaal gemaakt. Meestal nylon en daarom het hoofdingrediënt van een reusachtig probleem: de plastic soep.

Juist dáárom gebruik ik het als een van mijn hoofdingrediënten. Ik maak er unieke, handgemaakte, duurzame woonaccessoires van. 

Honderden meters touw worden verwerkt tot mooi.je.boel. Dat zijn pannen vol minder plastic soep. Elke accessoire is goed voor tenminste een soepkom vol.

Ik nodig je uit om lekker door de diverse pagina's te klikken. Hier lees je blogs, vind je alles over de backdrops, over ons strandleven in de zomer, over de producten die ik maak en over de materialen die ik gebruik. Dank je wel voor je bezoek. 

Liefs Karin

Je kunt mooi.je.boel ook volgen op facebook en instagram.