macramé workshops

Planten heb je nooit genoeg :-) Daarom introduceer ik in deze workshop de plant aan de wand. Geen plantenhanger aan het plafond met maar plek voor 1 plant. Maar een stoere tak met maar liefst 3!!! plantenhangers die je aan de muur hangt. 

Ik leer jou macrameeën in een drie uur durende workshop. Ben jij een creatieve kluns of juist super handig? Het maakt niet uit. Ik ben 15 jaar juf geweest en weet dus hoe ik mijn kennis aan jou kan overdragen. 

Ik leer je hoe je uitrekent hoeveel touw je nodig heb. Ik leer je opzetten. En ik leer je hoe je met de basisknoop (de weitasknoop) allerlei knoopvariaties kunt maken.

Laat je niets wijsmaken. Macramé is niet ouderwets maar juist super hip

Het eindresultaat ziet er indrukwekkend uit maar het is niet moeilijk om te doen. Het maakt dat je er blij van wordt, het maakt dat je je succesvol voelt, het maakt dat je creatieve brein salto’s en radslagen maakt omdat allerlei kwabben moeten samenwerken, het maakt je mindful en meditatief. En dát maakt dat je stressfactor lager wordt, je hartslag regelmatig blijft, je onrust vermindert en je stemming verbetert. Dat gun ik jou ook!

workshop mindful strandstruinen 

Deze workshop is alleen beschikbaar tussen mei en september. En vindt plaats op het strand en in mijn strandhuis. Vanuit eigen ervaring leer ik je hoe je even helemaal los komt van stress, gedachten en emoties. Door met volle aandacht aan de slag te gaan.

Klik op de button voor alle informatie.