Styled wedding shoots

Green Wedding Shoot

Deze prachtige "Green Wedding Shoot" in de Metaal Kathedraal in Utrecht is gepubliceerd bij The Perfect Wedding. Het grootste trouwplatform van Nederland.

Alle leveranciers die hebben meegewerkt aan deze shoot hebben duurzaamheid als handelsmerk. Bekijk de gehele reportage via de link en lees over het groene specialisme van deze toffe ondernemers.

"Zero Waste" wedding shoot

Al diverse keren heb ik mee mogen werken aan een styled wedding shoot. Vorig jaar werd ik gevraagd voor mijn backdrops en macramé items. Dit jaar weten weddingplanners mij vooral te vinden als duurzame trouwstylist.  Da regel ik de gehele styling. Bij een styled wedding shoot gaat het niet om een  echte bruiloft. Maar een fotoshoot waar allerlei leveranciers uit de trouwbranche gratis aan mee werken. Met het hele team probeer je een zo een mooi mogelijke setting neer te zetten. Dit is een prachtige manier van samenwerken. Iedereen doet waar hij of zij goed in is. We versterken elkaar. Bovendien leer je veel mensen kennen. Zo kan ik een bruidspaar weer adviseren als ze bijvoorbeeld nog op zoek zijn naar een fotograaf.

 

Laat je inspireren door de prachtige foto's van diverse fotografen bij de diverse shoots op deze pagina. Alle leveranciers staan vermeld. Uiteraard kun je al je vragen aan mij stellen.