Workshop strandstruinen/mindful tussen mei en augustus.

Deze workshop strandstruinen is een belevenis❣

Het is hét middel tegen stress, piekeren, gehaast en gejaagd zijn. Ik zal je uitleggen hoe het werkt:

Ik haal je op bij de strandopgang van Castricum aan Zee. We maken kennis met elkaar en gaan het strand op. We wandelen eerst even de drukte uit. Dan krijg je van mij een gerichte zoekopdracht. Daarmee struin je (alleen) in je eigen tempo over het strand. Als een echte strandjutter ga je op zoek naar strandvondsten.

Super gefocust op het zoeken kom je echt helemaal tot rust. Lekker mindful met je hoofd uit en de zee 🌊aan, voeten in het zand. Je zal merken dat je zo in beslag genomen door het zoeken dat er geen ruimte is voor de drukte van alledag of piekeren. Zelf ben ik steeds weer verbaasd hoe snel ik merk dat ik aan niets denk. Het is zo fijn om even niet "aan" te hoeven staan. En daarmee komt de ontspanning vanzelf. Heerlijk struinen over het strand. Speurend naar die ene bijzondere schat.

Ik ben geen coach, trainer of mindfulness expert. Ik geef deze workshop puur vanuit mijn eigen ervaring. De helende werking van het strandstruinen met een gerichte opdracht. In combinatie met het creëren van iets moois met de strandvondsten. Dat gun ik jou ook.

Na een ruime kilometer struinen is het tijd voor pauze. Ik neem je mee naar mijn heerlijke strandhuisje. We drinken koffie of verse muntthee, geplukt in de duinen! En wat lekkers. 

Dan is het tijd voor de volgende ontdekking van deze workshop: het creatieve deel

Ook door creatief bezig te zijn, ontstaat er een soort flow en stop je met denken en piekeren over allerlei andere zaken. Je bent alleen nog bezig met datgene wat je aan het maken bent en hoe je dat gaat aanpakken. Daarom is het een  mooie combinatie met het strandstruinen.

Bovendien je heb al die strandvondsten niet voor niets gezocht. Met kralen, visserstouw, drijfhout en jouw strandvondsten maak je een mooie raamhanger. Eenvoud aan een touwtje. De kracht van simpel noem ik dat. 

Alleen tussen mei en eind augustus.

Ook door de week mogelijk

Kosten: € 42,50

Duur 3 uur (11 tot 14 uur)

Wandelafstand 3 kilometer

Inclusief lunch en materiaal

exclusief parkeergeld (€ 6,50)

maximaal 4 personen

 

Creativiteit helpt goed tegen de stress. Je gaat je er beter van voelen. Het strandstruinen gecombineerd met het creëren van iets moois en de fijne setting van mijn strandhuis, staan garant voor een heerlijke middag.

Je gaat trots, uitgerust en zen naar huis. 

Ter info: 

Er is een groot parkeerterrein bij Castricum aan Zee. Je kunt eventueel gratis parkeren bij Johanna's hof aan de Zeeweg. Het is vanaf daar ruim 2 kilometer lopen naar zee.

Geef je hier op voor de workshop. Alleen of met een groepje. Maximaal 4 personen.

Liever een andere datum? Laat het me weten.